- Chocolademousse  /  Mousse au chocolat  /  Choclat mousse  /  Shokoladenmousse                                     6.50

 

- Lopend chocoladegebak      /      Moelleux au chocolat     /     Choclatmoelleux     /     shokoladenmoelleux       9.00

   Bananenroomijs - karamel     /     Glaçe au banane – caramel     /     Ice from banana – caramel     /     Bananenice - Karamel

 

- Neuzenijs  /  Glace au cuberdons                                                                                                              6.50

 

- Vanilleroom  /  Crème brulée                                                                                                                  6.50

  

- Sabayon  /  Sabayon                                                                                                                                7.00

   Vanilleijs – fruitsalade  /  Glaçe vanille – salade de fruit frais  /  Ice – fruit  /  Eis - fruhten 

 

- Ys  /  Glaçes  /  Ice  /  Eis                                                                                                                         6.50

   Naar uw keuze bereid  /  Préparées suivant votre choix  /  Your way  /  ienen art

 

- Kaas  /  Fromage    /     Cheese  /  Käse                                                                                                   11.50

  Geselekteerd door Kaasmeester Smaak van kaas uit Tielt

 

- Chocolademousse     /     Mousse au chocolat     /     Choclatmousse    /     Shokoladenmousse                    9.00

   Wit - speculoos – ijs  /  Blanc - speculoos – glaçe  /  White – speculoos - ice   /  Weiss – speculoos - eis

 

- Verse Thee  /  Thee frais                                                                                                                         4.00

 

- Koffiebereidingen (Iers, Italiaans, Frans, Duits, enz. …)                                                                         7.50

Vraag onze uitgebreide digestievenkaart (demander notre carte détaillée de digestifs)

 



RESERVEER NU