Zondagmiddagmenu / menu & à la carte

 

Vlaswijting / Merlan / Whiting / Wittling

Asperges – kaas - mosselen      /      Asperges – fromage - moules

Asparagus – cheese - mussels      /      Spärgel – käse - muscheln

-of-   

Trio langoustienen  /  Trio langoustines  /  Trio langoustines  /  Trio langoustienen

Met spek – ganzenlever - rundstartaar     /      Avec du lard – foie gras – tartare de boeuf

With bacon – gooseliver – tartare of beef      /      Mit speck – gänseleber - Rindertartaar 

 

                                                     ***

 

         Zeebaars  /  Bar de mer  /  Seabass  /  Merbarsch

         Risotto – asperges - inktvis      /      Risotto – asperges - encornet

         Risotto – asparagus – cuttle-fish      /      Risotto – spärgeln - tintenfisch

         -of-

         Melkkalf  /  Veau de lait  /  Milk calf  /  Milch kalb

         Rozemarijn – ribbetjes - ui      /      Romarin – côtes - oignon

         Rosemary – bones - onions      /      Rosmarin – rippen – zwiebeln

      

                                                     ***

 

Kaas      /      Fromage      /      Cheese      /      Käse      (+2.50€)               

Geselekteerd door Kaasmeester Smaak van kaas uit Tielt  / sélectionnés par le Maître-fromager Smaak van kaas de Tielt 

-of-

Aardbeien     /     Fraises     /     Strawberries    /     Erdbeeren

Ricard – ijs - peper  /  Ricard – glaçe - poivre  /  Ricard – ice - pepper   /  Ricard – eis - pfeffer

 

                                                     ***

 

Mokka  /  Café

 

Dit menu wordt enkel per tafel geserveerd – wenst U een ander gerecht : suppl. 3.00€!

Gans het menu 54.00 € - zonder nagerecht 48.00€ – zonder nagerecht en koffie 45.00€

-Wijnkaart – wijntap – Aangepaste wijnen 15€ - Bob-arrangement 6.00€

 

 

 

 

 

 

 

ZONDAGMIDDAGKAART

 

Elke zondag van 12u tot 14u

 

 

Voorgerechten :

- Huisgemaakte garnaalkroketten met slaatje als voor- of hoofd.            15€/22€

- Rundstartaar met langoustien                                                      23.50€

- Reuzengamba’s in de look met slaatje als voor- of hoofdger.    18€/25€

- Jong duifje met asperges en rode wijnsaus                                             23.50€

 

Hoofdgerechten :

- Gebakken zeetong met salade en frietjes                                     33€

- Grietbot met tomaat, polentakroket en Thaïse kerrie                 32€

- Ossenhaas met saus naar keuze, salade en frietjes                    27€

- Côte à l’os met saus naar keuze, salade en frietjes 2pers           50€

 

Nagerechten :

- Gebakken ananas met vanilleijs, olijfolie, peper en zout            9€

- Chocolademousse                                                                           6.5€

- Crème brulée                                                                                  6.5€

- Mokka met versnaperingen                                                           4€