Zondagmiddagmenu / menu & à la carte

 

Gamba      /      Gamba      /      Gamba     /      Gamba

A la Thaï - noedel      /      A la Thaï - nouille

A la Thaï - noodle      /      A la Thaï – nudel

-of-   

Sint-jakobsnoten      /      Coquilles      /      Scallops      /     Jakobsmuscheln

Bloedworst – witloof - kerrie      /      Boudin noire – chicorée - curry

Black sausage – brussels lof - curry     /     Shwarzwurstel – Shikoree - curry

***

Zeeduivel      /      Lotte      /      Monkfish      /      Merteufel

Ricard – wijngaardslakken - ratatouille      /      Ricard – escargot - ratatouille

Ricard – snails - ratatouille      /      Ricard – weinbergshnecken - ratatouille

-of-

Vlaamse stoverij      /      Ragout de boeuf      /      Stew of beef      /      Ragout von rind

Langoustien – tomaten - champignon      /      Langoustine – tomates - champignon

Langoustine – tomato - mushroom      /      Langoustien – tomaten - pilzen

***

Kaas      /      Fromage      /      Cheese      /      Käse      (+2.50€)

Geselekteerd door Kaasmeester Smaak van kaas uit Tielt  / sélectionnés par le Maître-fromager Smaak van kaas de Tielt 

-of-

Pruimen      /      Prune      /      Plum      /      Pflaume

Mascarpone – karamel / Mascarpone – caramel / Mascarpone – caramel / Mascarpone - Karamel

***

Mokka  /  Café

 

Dit menu wordt enkel per tafel geserveerd – wenst U een ander gerecht : suppl. 3.00€!

Gans het menu 54.00 € - zonder nagerecht 48.00€ – zonder nagerecht en koffie 45.00€

-Wijnkaart – wijntap – Aangepaste wijnen 15€ - Bob-arrangement 6.00€

 

 

 

 

 

 

 

ZONDAGMIDDAGKAART

 

Elke zondag van 12u tot 14u

 

 

Voorgerechten :

- Huisgemaakte garnaalkroketten met slaatje als voor- of hoofd.   15€/22€

- Tartaar van scampi met garnalensoep                                          23.50€

- Reuzengamba’s in de look met slaatje als voor- of hoofdger.       18€/25€

- Gebakken ganzenlever met gamba, boschampignons en appel  23.50€

 

Hoofdgerechten :

- Gebakken zeetong met salade en frietjes                                     33€

- Zwartpootkip met spinazie, morieltjes en gem. ganzenlever         30€

- Ossenhaas met saus naar keuze, salade en frietjes                     27€

- Côte à l’os met saus naar keuze, salade en frietjes 2pers            50€

 

Nagerechten :

- Witte chocolademousse met passie en blauwschimmelkaas          9€

- Chocolademousse                                                                          6.5€

- Crème brulée                                                                                  6.5€

- Mokka met versnaperingen                                                             4€