Zondagmiddagmenu / menu & à la carte

 

Rundscarpaccio  /  Carpaccio de bœuf  /  Beefcarpaccio  /  Rindercarpaccio

Kreeftenstaart – ganzenlever – Parmezaan  /  Queue d’homard – foie gras - Parmesan

Lobstertail – gooseliver – Parmesan  /  Hummershwanz – gänseleber - Parmezan

-of-   

Langoustien  /  Langoustines  /  Langoustines  /  Langoustienen

Knolselder – truffel –duxelle  /  Celerie – truffes - duxelle

Celery – truffle – duxelle  /  Selder – truffeln - duxelle

***

Schartong  /  Sole Limande  /  Megrim  /  Butt

Krab – boschampignons – pancetta  /  Crabe – champignons des bois - pancetta

Crab – mushrooms – pancetta  /  Krab – pilzen - pancetta

-of-

Duo hert en haas  /  Duo faon et lièvre  /  Duo deer and hare  /  Duo hirsch und hase

Schorseneren - witloof  /  Salsifis noires - chicorée

Black salsifis – brussels lof  /  Shwarwurzeln – shikoree

***

Kaas  /  Fromage   (+2.50€)  /  Cheese  /  Käse               

Geselekteerd door Kaasmeester Smaak van kaas uit Tielt  / sélectionnés par le Maître-fromager Smaak van kaas de Tielt 

-of-

Ananas  /  Pineapple

Citroenverbena – caramel  /  citronverbena – caramel  /  Lemonverbena – caramel  /  Zitronverbena - karamel

***

Mokka  /  Café

Dit menu wordt enkel per tafel geserveerd – wenst U een ander gerecht : suppl. 3.00€!

Gans het menu 54.00 € - zonder nagerecht 48.00€ – zonder nagerecht en koffie 45.00€

-Wijnkaart – wijntap – Aangepaste wijnen 14€ - Bob-arrangement 6.00€ met wijnen van onze wijntap

 

Elke zondag van 12u tot 14u

Voorgerechten :

- Huisgemaakte garnaalkroketten met slaatje als voor- of hoofd. 15€/22€

- Ganzenlever met rode biet en kersensorbet                                23€

- Reuzengamba’s in de look met slaatje als voor- of hoofdger.    18€/25€

- Rauwe zalm met avocado en mango                                         19€

 

Hoofdgerechten :

- Gebakken zeetong met salade en frietjes                                  33€

- Schelvis, tomaat, varkenswang en spruitenmousse                   30€

- Ossenhaas met saus naar keuze, salade en frietjes                  27€

- Côte à l’os met saus naar keuze, salade en frietjes 2pers         50€

 

Nagerechten :

- Chocoladekaastaart met bananenijs                                           9€

- Chocolademousse                                                                      6.5€

- Crème brulée                                                                              6.5€

- Mokka met versnaperingen                                                        4€