Zondagmiddagmenu / menu & à la carte

Stracciata     /     Stracciata     /     Straciatta     /     Straciatta
Tomaat – kruiden – asperges      /      Tomates – herbes - asperges
Tomato – herbes - asparagus      /      Tomaten – krautern - spärgeln
-of- 
Risotto      /      Risotto      /      Risotto     /      Risotto
Inktvis – mosselen – groene asperges      /      Encornet – moules – asperges vertes
Cuttle fish – mussels – green asparagus      /      Tintenfisch – muscheln – grûnen spärgeln 

***
 Zeewolf      /      Loup de mer      /      Catfish      /      Katfisch
 Olijven – mosselen - tomaat      /      Olives – moules - tomates
 Olives – mussels - tomato      /      Oliven – muscheln - tomaten
 -of-
 Kalfstournedos      /      Tournedos de veau      /      Vealfilet      /      Kalbsfilet
 Kreeft – mosterd – asperges      /      Homard – moutarde - asperges  
 Lobster – musterd - asparagus      /      Hummer – senf - spärgeln
 ***
Kaas      /      Fromage      /      Cheese      /      Käse      (+2.50€)  
Geselekteerd door Kaasmeester Smaak van kaas uit Tielt  / sélectionnés par le Maître-fromager Smaak van kaas de Tielt 
-of-
Chocolademousse     /     Mousse au chocolat     /     Choclatmousse    /     Shokoladenmousse
Wit - speculoos – ijs  /  Blanc - speculoos – glaçe  /  White – speculoos - ice   /  Weiss – speculoos - eis

***
Mokka  /  Café

Dit menu wordt enkel per tafel geserveerd – wenst U een ander gerecht : suppl. 3.00€!
Gans het menu 54.00 € - zonder nagerecht 48.00€ – zonder nagerecht en koffie 45.00€
-Wijnkaart – wijntap – Aangepaste wijnen 15€ - Bob-arrangement 6.00€

 

ZONDAGMIDDAGKAART

 

Elke zondag van 12u tot 14u

 

 

Voorgerechten :

- Huisgemaakte garnaalkroketten met slaatje als voor- of hoofd.   15€/22€

- Flan van forel met gerookte paling                                                23.50€

- Reuzengamba’s in de look met slaatje als voor- of hoofdger.        18€/25€

- Asperges met kreeftenstaart, jus en ham                                      23.50€

 

Hoofdgerechten :

- Gebakken zeetong met salade en frietjes                                        33€

- Goudbrasem Royale met gegrilde asperge en Vadouvan                32€

- Ossenhaas met saus naar keuze, salade en frietjes                        27€

- Côte à l’os met saus naar keuze, salade en frietjes 2pers              50€

 

Nagerechten :

- Chocolademoelleux met bananenijs                                               9€

- Chocolademousse                                                                              6.5€

- Crème brulée                                                                                     6.5€

- Mokka met versnaperingen                                                              4€