Zondagmiddagmenu / menu & à la carte

 

Sardienen / Sardines / Sardine / Sardine

Bulgur – tomaat - look      /     Bulgur – tomates - ail

Bulgur – tomato - garlic      /      Bulgur – tomaten - knoblauch

-of-   

Kreeft  /  Homard  /  lobster  /  Hummer

Aardappelsalade – ganzenlever - krab     /      Salade des pommes de terre – foie gras – crabe

Potatosalat – gooseliver – crab      /      Kartoffelsalade – gänseleber - krab 

 

                                                        ***

De echte bouillabaise  /  Le vrai bouillabaise  /  The real bouillabaise  /  Bouillabaise

Rouille – toast      /      Rouille – toast

Rouille – toast      /      Rouille - toast

-of-

Ossenhaas Rossini  /  Filet pur Rossini  /  Beeffilet Rossini  /  Rinderfilet Rossini

Ganzenlever – truffel - Port      /      Foie gras – truffes – Port

Gooseliver – truffle - Port      /      Gänseleber – truffeln – Port

      

                                                        ***

Kaas      /      Fromage      /      Cheese      /      Käse      (+2.50€)               

Geselekteerd door Kaasmeester Smaak van kaas uit Tielt  / sélectionnés par le Maître-fromager Smaak van kaas de Tielt 

-of-

Witte chocolademousse / Mousse au chocolat blanc / White choclatmousse / Shokoladenmousse weiss

Watermeloen – mascarpone     /     Pasteque – mascarpone     /     Watermelon - mascarpone    /    Wassermelone - mascarpone

 

                                                      ***

Mokka  /  Café

 

Dit menu wordt enkel per tafel geserveerd – wenst U een ander gerecht : suppl. 3.00€!

Gans het menu 54.00 € - zonder nagerecht 48.00€ – zonder nagerecht en koffie 45.00€

-Wijnkaart – wijntap – Aangepaste wijnen 15€ - Bob-arrangement 6.00€

 

 

 

 

 

 

 

ZONDAGMIDDAGKAART

 

Elke zondag van 12u tot 14u

 

 

Voorgerechten :

- Huisgemaakte garnaalkroketten met slaatje als voor- of hoofd.            15€/22€

- Toast met kalfszwezerik en truffelsaus                                       23.50€

- Reuzengamba’s in de look met slaatje als voor- of hoofdger.    18€/25€

- Mi cuit van tonijn                                                                           23.50€

 

Hoofdgerechten :

- Gebakken zeetong met salade en frietjes                                     33€

- Duo van grietbot : ratatouille / risotto                                          32€

- Ossenhaas met saus naar keuze, salade en frietjes                    27€

- Côte à l’os met saus naar keuze, salade en frietjes 2pers           50€

 

Nagerechten :

- Gekarameliseerde nectarine met ijs en Grand - Marnier              9€

- Chocolademousse                                                                           6.5€

- Crème brulée                                                                                  6.5€

- Mokka met versnaperingen                                                           4€