Sint – jakobsnoot  /  Coquilles  /  Scallops  /  Jakobsmuscheln

Carpaccio – appel – rozemarijn  /  Carpaccio – pommes – romarin

Carpaccio – apple – romarin  /  Carpaccio – apfel - romarin

***

Rode poon  /  Rouget  /  Red mullet  /  Rothbarbe

Sint-jakobsnoot – bouchotmosselen – karnemelk  /  Coquille – moules bouchot -  babeurre

Scallop – mussel – buttermilk  /  Jakobsmuschel – muschel - buttermilch

***

Zeeduivel  /  Filet de lotte  /  Monkfish  /  Merteufel

langoustien als carpaccio en gebakken – kreeftenjus – eitje  /  Langoustine comme carpaccio et poèllée – jus d’homard

Langoustine – egg - lobstersauce  /  Langoustien – eier - hummersosse

-of-

Eendenborst  /  Filet de canard  /  Duck  /  Ente

Zoete aardappel – jus van geuze  /  Pommes de terres doux – jus de geuze

Sweet potato – sauce of geuze  /  Susse kartoffeln – sosse von geuze

***

Kaas  /  Fromage  (+2.50€)  /  Cheese  /  Käse

Geselekteerd door Kaasmeester Smaak van kaas uit Tielt

-of-

Aardbeien  /  Fraises  /  Strawberries  /  Erdbeeren

Gemarineerd – Ricard – peper  /  Marinée – Ricard – poivre  /  Marinated – Ricard – pepper  /  Mariniert - Ricard - peffer

***

Mokka  /  Café

Dit menu wordt enkel per tafel geserveerd, wenst U een ander gerecht suppl. 3.00€!

Gans het menu 67.00 € - zonder nagerecht 61.00€ - zonder nagerecht en koffie 58.00€

-Wijnkaart – wijntap – Aangepaste wijnen 20€ - Bob-arrangement 9.00€ met wijnen van onze wijntap