Hertenkalf  /  Filet de cerf /  Filet of fawn  /  Filet von hirsch

Carpaccio – gebakken ganzenlever - peer  /  Carpaccio – foie gras poèllée - poire

Carpaccio – baked gooseliver - pear  /  Carpaccio – gebratener gänseleber

***

Patrijs  /  Perdrix  /  Partridge  /  Rebhuhn

½ - Ganzenlever – kool  /  ½ - Foie gras - choux

½ Gooseliver – cabbage  /  ½ Gänseleber - kohl

***

Zeeduivel  /  Lotte  /  Monkfish  /  Merteufel

Duo gegrild en gebakken  /  Duo grillée et poèllée

Duo grilled and baked  /  Duo gegrild und gebratener

-of-

Wilde eend  /  Canard sauvage  /  Wild duck  /  Wildente

Knolselder – pompoen  /  Celeri - potiron

Celery – pumpkin  /  Sleder - kurbis

***

Kaas  /  Fromage  (+2.50€)  /  Cheese  /  Käse

Geselekteerd door Kaasmeester Smaak van kaas uit Tielt

-of-

Tiramisu

Mokka ijs - florentine  /  Glaçe mokka – florentine  /  Ice moka – florentine  /  Eis moka – florentine

***

Mokka  /  Café

Dit menu wordt enkel per tafel geserveerd, wenst U een ander gerecht suppl. 3.00€!

Gans het menu 67.00 € - zonder nagerecht 61.00€ - zonder nagerecht en koffie 58.00€

-Wijnkaart – wijntap – Aangepaste wijnen 20€ - Bob-arrangement 9.00€ met wijnen van onze wijntap