Mi cuit van ossenhaas      /      Mi cuit de boeuf      /      Mi cuit from beef      /      Mi cuit von rind

Venkel – groene asperge - mosterd        /        Fenouil – asperges vertes - moutarde

Fennel – green asparagus - musterd      /      Fenchel – spargel - senf

 

                                                ***

 

Rode poon      /      Rouget      /      Red mullet      /     Rothbarbe

Sint-jakobsnoot – mossel - prei      /      Coquille – moule - poireau

Scallop – mussel – leek     /     Jakobsmuschel – muschel – poree

 

                                                ***

 

Grietbot      /      Barbue      /      Brill      /      Glatbutt

Schorseneren – blanke botersaus      /      Salsifis noires – beurre blanc

Black salsifis - butersauce      /      Shwarzwurzeln - buttersosse

-of-

Melkspeenvarken      /      Cochon au lait      /      Milkporc      /      Milchshwein

Morieltjes - tomaat      /      Morilles - tomates

Morilles - tomato      /      Morillen - tomaten

 

                                                  ***

 

Kaas      /      Fromage  (+2.50€)      /      Cheese      /      Käse      (+2.50€)

Geselekteerd door Kaasmeester Smaak van kaas uit Tielt

-of-

Chocolademousse     /     Mousse au chocolat     /     Choclatmousse    /     Shokoladenmousse

Wit - speculoos – ijs  /  Blanc - speculoos – glaçe  /  White – speculoos - ice   /  Weiss – speculoos - eis

 

                                                   ***

 

Mokka  /  Café

 

Dit menu wordt enkel per tafel geserveerd, wenst U een ander gerecht suppl. 3.00€!

Gans het menu 67.00 € - zonder nagerecht 61.00€ - zonder nagerecht en koffie 58.00€

-Wijnkaart – wijntap – Aangepaste wijnen 22€ - Bob-arrangement 9.00€