- Dagsoep  /  Potage du jour  /  Soup  /  Suppe  6.00

- Hertenkalf  /  Filet de cerf /  Filet of fawn  /  Filet von hirsch  23.00
Carpaccio – gebakken ganzenlever - peer  /  Carpaccio – foie gras poèllée - poire
Carpaccio – baked gooseliver - pear  /  Carpaccio – gebratener gänseleber
- Zwezerikkroket  /  Croquette de riz de veau  /  Sweetbreascroquet  /  kroket von kalbsmilch  23.50
Geitenkaas – buikspek - mosterd  /  Chèvre – lard - moutarde
Goatcheese – bacon – musterd  /  Ziegenkäse – speck - senf
- Patrijs  /  Perdrix  /  Partridge  /  Rebhuhn  23.50
½ - Ganzenlever – kool  /  ½ - Foie gras - choux
½ Gooseliver – cabbage  /  ½ Gänseleber - kohl
- Risotto  23.50
Sint-jakobsnoten – truffel  /  Coquilles – truffeScallops – truffles  /  Jakobsmuscheln - truffeln
Scallops – truffles  /  Jakobsmuscheln – truffeln
- Halve kreeft  /  Demi homard  /  ½ Lobster  /  ½ Hummer per / for 2 pers  23.50
Naar Uw keuze / Préparé suivant votre choix / Sauce your way  /  Nach ienen art    
- Voor de Lijners  /  Plat regime  /  Slender course  /  Schlank gericht 22.50
Carpaccio van hertenkalf  /  Carpaccio de cerf
Carpaccio from fawn  /  Carpaccio von hirsch
- Lunch voorgerecht  /  Entrée de lunch  /  Lunch starter  /  Lunch vorspeise  17.00

- Vegetarisch  /  Végétarien  /  Végétarien  /  Végétarisch  nv. 



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