Paasmenu 2019

 

Vrijdag 19-04 om 19.30u in restaurant

Paaszaterdag 20-04 om 19.00u in restaurant

Paaszondag 21-04 om 12u in onze banketzaal

 

Lillet met Cava en als hapje :

Carpaccio van gerookte Holsteinerrund met truffelmayonnaise, kropsla en sjalot

 

***

Gebakken paling met asperges, zuring, kwarteleitje, pastinaakzalf en gerookte melk

 

***

Kalfstournedos met reuzengamba, asperges met spinazie, mosterdmousseline en nieuwe aardappel met peterselieboter

 

***

Mascarpone, verse karamel, zoete pruimen, dubbele kaas en koek

 

***

Mokka met versnaperingen

 

 

Menu met wijnen en water inbegrepen : € 65.00 all-in

Wenst u te overnachten? Menu en overnachting met ontbijt : 100.00€/pers.

Kindermenu mogelijk op aanvraag / Reservatie verplicht t.e.m. 18/04

Heeft u een bepaalde allergie, laat ons dit gerust weten, wij passen dit aan!

Reservatie bevestigd na overschrijving en vermelding van compagnie :

BE 30 7350 3665 8611